Siirry sisältöön

Angervo

Alkaen 110,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

#TravellerReviewAwards2024

ELÄMYSMAJOITUS

Upea maisema-aitta Vaalimaanjokilaakson valtakunnallisesti arvokkaassa kulttuurimaisemassa. Vieressä ovat Hauhian Mylly,  Galleria Sylvi ja Salpalinjan vaellusreitit.  Hauhian kylässä nautit ainutlaatuisesta jokiluonnosta.

Alueella on mahdollisuus sähköauton lataamiseen lisähintaan(oma siirrettävä latausasema mukaan, voimavirta ja schuko tarjolla). Kompostoiva WC. Ilmainen  ja turvallinen pysäköinti.  Mökissä on pieni jääkaappi eväitä varten sekä kahvia ja teetä. Piha-alueella on monitoimigrilli, jolla voit grillata,keittää, loimuttaa ja paistaa muurinpohjalettuja. Puut tulee talon puolesta, mutta toki hiiliäkin saa käyttää. Astiat, ruokailuvälineet jne pitää tuoda mukana.

Kaksi erinomaista 90cm leveää runkopatjaa ja raikas sisäilma takaavat hyvät yöunet. Angervon isosta ikkunasta on mahtava näkymä luontoon. Kolmionmallisen ikkunan voi yöksi osittain peittää pimennysverholla, mutta herkkäunisille suosittelemme unimaskin käyttöä.

Nyt on myös valmistunut puulämmitteinen Koskisauna aivan Vaalimaanjoen rannalla. Majoittujille sauna on maksuton ja saunoa saa max.2h. Sauna on vuokrattavissa 4 h ajaksi hintaan 50€ ilman majoitustakin. Aamupesulla voi käydä saunalla, mutta aamusaunan lämmitys vain tilauksesta ja eri maksusta.

Soita meille Jos haluat vuokrata Angervo-aitan varsinaisen lomakauden ulkopuolella! Mökki on lämmin, mutta tarvitsemme hieman aikaa tien linkoukseen! Keväthangilla maisema on upea ja voit vaeltaa lumikengillä tai suksilla kylän alueella!