Siirry sisältöön

Kylpytynnyri

Kylpytynnyri
Alkaen 130,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Kylän Paljumestaritkylanpaljumestarit@gmail.com0408086275Y-tunnus:Kauppiaan ehdot

HUOM! JUHANNUS to 22.6.2023 - su 25.6.2023 VAPAANA hintaan 300 e. Varaus erillisellä yhteydenotolla sähköpostitse tai puhelimitse!

Vuorokausi 130 euroa ja viikonloppu (to-su) 180 euroa.

Vuokraa meiltä kylpytynnyri pikkujouluihin, synttäreille, polttareihin, illanviettoon, mökille tai vaikka vain tuomaan hieman luksusta arkeen! Kylpytynnyrin kotipaikka on Miehikkälässä Hauhialla, mutta peräkärryn päälle sijoitettuna sen voi viedä joka paikkaan! Vetämiseen riittää ainostaan B-ajokortti. Kylpytynnyriin mahtuu kerralla 8-10 henkilöä. Lisämaustetta tuo hieno väriävaihtava led-valo!

Katso ennen varaamista kohdasta "Kauppiaan ehdot" vuokraehdot. Lähetämme ennen varauksen alkua sinulle sähköisen vuokrasopimuksen allekirjoitettavaksi sähköpostiisi.​

Yli 10 vuorokauden varaukset ja kaikki varauksiin liittyvät lisäpalvelut (polttopuut tai kuljetukset) sovittava erikseen. Mikäli tarvitset tällaisia, älä varaa paljua tämän järjestelmän kautta vaan ota yhteys soittamalla tai sähköpostitse!

Lisätiedot ja kysymykset joko soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 040 8086275 tai sähköpostitse kylanpaljumestarit@gmail.com!

www.kylanpaljumestarit.com